Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Szárnyashangyáinkat, hogy...

Szárnyashangyáinkat, hogy tudom kipusztítani?

Figyelt kérdés
Már vagy egy hete minden egyes nap feljönnek dél körül. És már egyre több helyen bukkanak elő,100aival!
2010. jún. 19. 13:53
 1/8 anonim válasza:

Szia.

Sajna kiírtani nem lehet őket véglegesen. ha elkezdenek vándorolni hangya írtóval fújd le őket. De sajna ez valószínűleg évenként meg fog ismétlődni.

De adj nekik a hangyaírtóból bőven :) ne sajnáld:D

2010. jún. 27. 09:37
 2/8 anonim ***** válasza:
Vannak olyan hangyairtók, amelyek késleltetett hatásúak, vagyis nem döglenek meg azonnal, hanem beviszik a kaptárba, és ott döglik ki mindenki tőlük 2-3 nap alatt. Nekem a BioKill vált be, de biztos sok hasonlót lehet kapni, ezek lényege, hogy hetekig nem moshatsz fel, hogy igazán hasson. Így a szoba sarkába szoktam fújni, ahonnan jönnek.
2010. jún. 27. 13:30
 3/8 anonim ***** válasza:
Nálunk a szárnyashangya és a vöröshangya egyszerre jelenik meg. Chemotoxot használok, aztán felsöpröm a hangyákat, de nem mosok fel ott pár napig, így a vegyszer miatt több hangya nem jön ott ki. Csakhogy ezek átvándorolnak máshová és évente mindig új helyen bújnak elő, sajnos teljesen kiirtani nem lehet.
2010. jún. 27. 15:59
 4/8 anonim válasza:
nekem a PIRETRIN EXTRA jött be.100g-os por(kb 400ft), a használati utasítás rá van írva..mindennel próbálkoztam már, de ez a leghatékonyabb.a fal mentén felszórtam. porszívózáskor azt a területet kihagyom. Elvileg hetente ismételni kellene a felszórást, de nekem már ott van pár hónapja, és azóta sem jöttek a kis köcsögök:)menekülnek tőle szóval én azzal vagyok csak megelégedve.Volt márkás is, ami késleltetett hatású, de a a kis piszkok nem akartak kipurcanni, csak egyre többen lettek. A fújóstól meg ott maradtak a tetemek, azt meg még takarítgatni kellett. a por ezt is megoldotta. nem tudom hogy elpusztultak e, de menekültek:)
2010. jún. 27. 21:23
 5/8 anonim válasza:
Probáld meg a fokhagymát. A nagymamam javasolta hogy az uj fokhagyma szárát utogessem meg és toljam a résbe ahol nálunk jelentkeztek. Ez 3 napja és nyoma sincs a hangyáknak.
2010. jún. 27. 21:39
 6/8 anonim válasza:
Dugj el egy csomó hangyacsapdát és naponta fújd le őket!! Igaza van az első hozzászólónak! :)
2010. jún. 28. 10:11
 7/8 anonim válasza:
Nekem a benzin vállt be a benzint a lyukra kell önteni de úgy hogy jusson a "kaptárba" is várni vala 1 percet majd egy égő gyufát odadobni mivel a benzingőz már szétterjedt a"kaptárban" ezért az összeset elégeti ill. a pheromont is amit a bejáratokhoz "tesznek" így megakadályozható a későbbi visszatérésük.
2010. jún. 28. 10:43
 8/8 anonim válasza:

Szia!A ház alapjában biztos van valami rés,amiben a millió hangyapete van,ami,most változott át szárnyas hangyává.Kb.1-2 nap de lehet

1-2 hét még biztos boldogítanak majd.Keresd meg a fészküket és oda,kell belocsolni a szert amit a gazdaboltban lehet kapni.De jó a sima hypó is.Anyósomnak is vannak hangyái,és ő is hypót locsol bele a résbe.próbáld ki.

2010. jún. 29. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!