Mit csináltok a még használható, de valójában számotokra felesleges dolgokkal? És az emléktárgyakkal?
Most mindent bepakoltam az ágyneműtartóba és a pincébe, de ezt sem érzem a legjobb megoldásnak.
Nektek van lelki erőtök kidobni/elajándékozni azt, ami felesleg, de még teljesen jó, és ha bármikor kellene, akkor ott lenne?
Ha az emléktárgy kedves a szívemnek, megtartom, ha nem és semmi praktikus értéke nincs, kidobom. Vagy kidobatom a párommal, én igen rossz vagyok ebben :D
A használható dolgokat használni szoktam. Különösen ügyelek rá, hogy csak olyan dolgot vegyek, ami valóban kell s amit használok addig, amíg jó.
A házzal sajna jött egy csomó edény és kés, na azokat rakosgatom, de elférnek.
A ruha a legegyszerűbb, arra vannak gyűjtőhelyek.
A legkivételesebb esetben eladom az eladható dolgokat.
A nagyobb dolgokat eladom.
A kisebbeket is, vagy elajándékozom.
Ami fontos a szívemnek, azt nem tudom. Pakolászom jobbra-balra, de nem tudom kidobni. Túl ragaszkodó vagyok. Éppen ezért én arra ügyelek, hogy ne legyünk tele kacatokkal, mert ami egyszer beteszi hozzánk a lábát, az ott is marad. :)
Néha eldurran az agyam és selejtezni kezdek, akkor semmi sem számít, csak hogy rend legyen. Na ilyenkor kidobásra kerül minden, amit addig rakosgattam úgy, hogy ezer éve nem használtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!