Miért nem tapad az egérpadom? Többi lent.
Figyelt kérdés
már vagy 1 hónapja vettem egy uúj genesis egérpadot 7500-ért,és elvileg tapadnia kéne,de nagyon "csúszik" és emiatt szinte lehetetlen játszanom, igaz, amin játszok asztalon,az nem is tudom milyen fából készült.. és már régi is,de próbáltam már úgyis hogy vízzel lemostam az egész asztalt és úgy se volt jó, valaki tudna segíteni?2018. júl. 17. 10:38
1/4 anonim válasza:
Rakj le egy negyven forintos kisalakos matekfüzetet kinyitva, próbáld rá az egeret, aztán nézd apa zsebében a 7500Ft méretű lyukat!
2/4 A kérdező kommentje:
Húhha, kib*szott sokat segítettél, mit ne mondjak,te meg nyúlj bele anyukád zsebébe és vegyél neki vibrátort,bunkó paraszt...
2018. júl. 18. 01:33
3/4 anonim válasza:
Ja, ez ilyen nagyított pad idiótáknak? Vegyél pvc tányéralátétet a kínaiban, még lehet jobban is néz ki :D
4/4 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló,rendben köszi,utána fogok nézni :D
2018. júl. 19. 13:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!