Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Rakott szoknya varrása. Ha az...

Dorothy000 kérdése:

Rakott szoknya varrása. Ha az anyagom szélessége az adott és nem azt igazítom a derekamhoz meg a hajtásokhoz, hogy kell számolni?

Figyelt kérdés
Szeretnék varrni egy rakott szoknyát, ugy nevezett box pleatekkel (sajnalom ne tudom magyarul, angolul neztem eddig a videokat amibol tanultam... de arra gondolok ahol a hajtasok nem egy iranyba vannak hanem ketto egymassal szembe mindig). A bibi az, hogy nem kulon vettem ehhez anyagot, hanem egy masik ruha aljárol szedtem le, hogy rövidebb legyen és gondltam tök jó szoknya lenne belőle. :) Szóval... a derekam 70 cm körbe, az anyag szélessége 198 cm (-2*2cm a varrásnak, cipzárnak). Mekkora hajtásokkal jon ki jól? Vagy egyáltalán hogy kellene ezt kiszámolni? előre is köszönöm a válaszokat :D

2018. júl. 12. 14:18
 1/2 anonim ***** válasza:
Gombostűk, és a megfelelő bőségre berakod. Ha túl nagynak ítéled a berakásokat, játszadozol vele. Ha felesleg keletkezik, levágod.
2018. júl. 12. 14:46
 2/2 anonim ***** válasza:
Rakott szoknyánál nem a derékbőséget, hanem a csípőbőséget kell megmérni. A rakásoknál az anyag háromszorosan van egymás felett, tehát annyi anyag kell, mint a csípőbőség háromszorosa + 5-10 cm a cipzárnak.
2018. júl. 12. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!