Igaz, hogy így nyáron több a mindenféle rovar a lakásokban?
Ugye hát vannak a szúnyogok,a nagy vigyázás ellenére is mindig van szerencsém legalább 2-höz..Drága istenem de ki tudok tőlük készülni
Na de az ágyi valamikkel mi a helyzet? Minden nyáron úgy viszketek mindenhol mint egy kutya,kisebb pattanások vagy inkább kiütések fordulnak rajtam elő itt-ott. Néha tényleg olyan érzésem van az ágyban mintha valami rajtam lenne és csikiz meg viszket egyszerre.. Annyira elborzongok már a gondolattól is hogy ilyen ágyi poloskák lehetnek meg mit tudom én,annyi fajta kis sz.r van. Érdemes többet mosni vagy akár új huzatokat venni ilyenkor?
Persze, hogy igaz, ilyenkor az amúgy nem a lakásban élők is betévednek. Mosás-áthúzás nem segít, csak a rovarirtás. Láttad már a bűnösöket?
Érdekes mert más évszakokban nem viszketnek a karjaim ilyen kis kiütésektől.. Hát pont azért csak az ágyi poloskát írtam,mert csak ezt ismertem. De akkor tök zsír,hogy van még több
Rovarirtók jöjjetek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!