Mivel lehet ezüstláncot megtisztítani? Gyógyvízben fürödtem és megfeketedett.
Figyelt kérdés
2018. jún. 28. 20:56
1/7 anonim válasza:
Fogkefe és fogkrém csodákat tesz.
3/7 anonim válasza:
Alufólia, egy teáskanál szódabikarbóna, egy teáskanál só és forró víz. Egy kis tálka aljára teszel egy darab alufóliát, rá a láncot, arra a szódabikarbónát és a sót, majd leöntöd annyi forró vízzel, hogy ellepje az egészet. 10 perc múlva tiszta és fényes lesz a láncod, mindenhol, mindenféle sikamika nélkül.
4/7 anonim válasza:
Én így szoktam. Fogok egy darab alufóliát,(kb háromba hajtom, hogy legyen vastagsága és beleteszem egy edénybe. Ráhelyezem az ezüstöket, majd felöntöm annyi vízzel, hogy az ékszerek vizben legyenek de ne lepje el teljesen. Felteszem forralni.Amikor már forr a víz, egy kàvéskanál szódabikarbónát szórok az èkszerek tetejére.Ekkor elkezd pezsegni, sisteregni.Ezután addig hagyom forrni míg azt nem látom, hogy szèpen kifehéredtek.(10-20 mp) Csipesszel kiszedegetem és hidegvízzel átöblítem őket.
6/7 anonim válasza:
Én is a fogkrémre szavazok, ezüstről és aranyról egyaránt szépen eltünteti az oxidálódott réteget. Besárgult ezüstre is remek egyébként.
7/7 A kérdező kommentje:
Sikerült, bevált a fogkrém, köszi.
2018. júl. 9. 17:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!