Csendháborítás miatt lehet hívni a rendőrséget ha egész héten délután 2-től este 9-ig a kedves, imádni való szomszéd fattyak teli torokból visítanak, üvöltenek labdáznak, ezzel megakadályozva, hogy normálisan kipihenje magát az ember?
A 4-es válaszoló 10 évvel ezelőtti ismereteivel ellentétben BÁRMIKOR hívhatsz rendőrséget, ha téged zavarnak az életviteledben zajjal.
Más kérdés, hogy akarod-e.
Próbáltál esetleg, nem is tudom ... átmenni és beszélni velük?
miért ne tudnál?
innen vásárolj black bombot, 1200ft, 20 darab, ez kb 20 napos csendet biztosít. én ugyanabban a cipőben voltam mint te, szóltam, kértem, de tök mind1 volt, inkább még biztatták is őket. a tömör kerítésem mellett 8-20ig minden nap üvöltöztek teli torokból az ablaktól 5m-re. meguntam, léptem. mikor a leghangosabbak, akkor odavágok 1et :) aznapra csend van, csak vigyázz mert fél órát csengeni fog a füled :) ha rád hívják a rendőrt, akkor rágalmazás, egyébként meg rossz a kocsinak a gyújtása. ez van. de nem merik, mert nem tudják mi az isten volt ez :) a nyugalomhoz mindenkinek joga van, s a gyerekért a szülő a felelős, ha ellop valamit, vagy ha üvöltözik akkor is. Alkalmatlan szülők (többsége), lassan pelenka nélkül fos*atják a babákat a fűre, hát de pici még... az, én meg nagy, s odaf*snék akkor én is az ajtaja elé. a szép szó nem fog használni egyébként.
Aki nem bírja a gyerekzsivajt, költözzön nyugdíjasnegyedbe, vagy tanyára. Ennyi.
Egyébként a drónnal meg birtokháborítást követsz el, ha még kamera is van rajta, akkor személyiségi jogokat sértesz.:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!