Panelba a 9. emeletre kell szúnyogháló?
Figyelt kérdés
Vagy oda már nem jönnek rovarok (pl. legyek)?2010. jún. 16. 11:27
1/9 anonim válasza:
Kell,bizony. Mi a 10. emeleten lakunk de ugyanúgy bejönnének, ha tudnának. Nálunk is van szúnyogháló, minden ablakon. Muszáj, mert éjszaka megennének a szúnyogok, lepkék stb... nappal meg a darazsak, legyek.
2/9 anonim válasza:
nem tudod megállapítani???
ha bejön akkor vegyél , jobb mintha szét csípnének :)
3/9 BlackSword válasza:
Kell... Mi is kilencediken lakunk... Hidd el, hogy bejön az...
4/9 A kérdező kommentje:
Még nem lakok ott, azért nem tudom.
2010. jún. 16. 11:46
5/9 A kérdező kommentje:
Egyébként köszi szépen!
2010. jún. 16. 11:46
6/9 BlackSword válasza:
Ja még annyit, hogy mivel ilyen magasan már nagyobb a szélerő, az épület magassága miatt... Én tudom ajánlani -ha még mincs szúnyogháló- nekünk bevvált a lehúzható típus... Ha csukva az ablak, mert mondjuk vihar van, akkor a szúnyogháló védve van, ha meg kinyitod, akkor pedig lehúzod...
7/9 anonim válasza:
Mi a negyediken lakunk és ide bizony nem jöttek be a szúnyogok!!!!!
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet.
Én is úgy hallottam, hogy a szúnyogok 3 emeletnél magasabbra nem tudnak repülni, mert elpattan az erük a nyomáskülönbségtől (gondolom egy minimális van).
De a legyek és egyéb rovarok feljönnek idáig?
2010. jún. 18. 13:32
9/9 A kérdező kommentje:
Kiderült, hogy a szúnyogok is bejönnek simán a 9.-re. Meg minden más repülő rovar.
2010. jún. 25. 22:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!