Budapest Bank Zrt. Vagy Otp Bank Nyrt? Melyiket tartjátok lakossági számlakezelésben, netbankban jobbnak? Kinek, mi a tapasztalata?
OTP netbankjával én elégedett vagyok.
Budapest Bankkal nagyon régi tapasztalatom van csak, nagyon kevés automatájuk volt felénk.
Kedvencem viszont a Gránit Bank, ha nem igényelsz folytonos bemászkálást (mert összesen egy irodájuk van). Neten minden intézhető náluk, online lehet számlát is nyitni. Én olyan csomagban vagyok, amihez 6 ingyenes pénzfelvétel jár havonta, minden másik bank automatáját használják.
Ha nem akarsz bankfiókba szaladgálni, akkor teljesen mindegy, melyik banknál vagy. Manapság minden intézhető online.
Otp-t soha. Megragadtak a nyolcvanas években, és a legtöbb pénzt ők húzzák le az emberekről.
bankmonior.hu
Itt találsz bankszámla összehasonlítót is.
A közeledben csak ez a kettő van?
A nagybankok közül a BB-nek van az egyik legkevesebb fiókja.
K&H-nak, Erstenek, stb... sokkal több van.
Melyik városban laksz?
Ha BB van, más is van tuti.
Nagykáta és körzete.
Nincs más hidd el! Van még tak.szöv. de nincs netbankjuk és nekem az fontos, mert mozgáskorlátozott vagyok.
Kizárt hogy a takszövnek ne legyen netbankja ami ma már nem is Nagykáta és Vidéke hanem Mátra takarék vagy Centrál takarék vagy mi lett az új neve mert összeolvadt több is.
A Budapest Bank csoda hogy nem zárta be olyan kis helyen a fiókját. Eléggé drága bank mert inkább vállalati ügyfelekre fókuszál.
Talán akkor még az OTP is jobb.
De a takarék honlapját nézd meg még egyszer. A díjakat is és a netbank funkciót is!
Monor és Vidéke volt, mostanra Pátria Tak.szöv. lett.
És igazad van, lett netbankjuk.
Amikor én érdeklődtem erről, - pedig nem 100 éve volt - akkor még nem volt.
Körbejárom a témát és köszönöm!:)
Előbb Nagykáta és vidéket írtál.
A pátriát azért nézd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!