Milyen klímát válasszak?
Olyat válassz, amire a leghosszabb a garancia. Hívj ki egy olyan szerelőt, amelyik nem csak beszerel, hanem felmér és javaslatot is. Nem a márka számít, hanem az, hogy az adott ingatlanra legyen szabva, fényviszonyok, légköbméter, beárnyékoltság stb. szerint.
A tomaklímát nagyon tudom ajánlani.
Ha tényleg tartós és megbízható klímát akarsz ami 10 évet is elmegy akkor a GREE gyártónál keresgélj. Van árban olcsó és drágább gépük is, persze tudásban és árban van eltérés, de alapvetően 10 évet kibírnak, ha megfelelően karbantartod, akkor 12-15 évig is elketyeg.
Persze nem mindegyik típust ajánlom, de van köztük árban is elfogadható. Nem laikus ként nyilatkozok, mivel közel 20 éve a szakmában dolgozok. Amúgy én is GREE klímát vettem...
Gree Comfort plusz.Én ezt választottam, eddig csak fűtött, azt jól csinálta, a többit az idő eldönti, de bízom benne.
A többiből is van sok jó, kérdezgess, válogass, több szerelőtől kérj ajánlatot. Na, és nem most kellett volna nekilátni... Itt a hőség a nyakadon.
A válaszokat köszönöm, mindenkinek ment a zöld.
Rengeteget érdeklődtem,és valószínűleg Gree lesz.
(már csak szaki kell hozzá)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!