Lamellás szúnyogháló van valakinek? Bevált?
Èrtem, olyanom van. Nyár vègère kinyúlik, folyamatosan nyúlik ahogy fel van akasztva.
Èn vettem normál szúnyoghálót, ès a règi alsó súlyával újat csináltam, ugyan olyan lamellàssat, ugyan olyan mèretre csináltam mindent. Tavaj nyár óta van fenn folyamatosan. Teljesen jó.
Igaz, ez a szúnyogháló nem olyan finom, hanem kemènyebb, de èn teljesen megvagyok vele elègedve
Köszi, hogy írtál.
Akkor ezek szerint amit elsőre vettél, annak puha a szúnyogháló része? Nem túl bíztató. Azért visszaáll, szóval a súlyok visszahúzzák, miután átment rajta valaki?
A saját megvalósításod tényleg jó lehet.
Vissza vissza megy, de mivel egymást fedik, így nem konkrétan ugyan úgy áll vissza, se az újításom, se az eredeti. Nekem erkélyajtónál van fent, nem járkálunk non-stop, így nincs gond, és megszoktam, hogy utána az egyiket meglököm kifelé és helyre áll.
Ha olyan helyen van ahol állandóan mászkáltok, akkor kinek, hogy jön be.
Van még a mágneses, ami középről nyílik, az össze tapad ismét. Anyaga hasonló mint a másiké, talán kevésbé nyúlik, mert nincs rajta súly. Tapasztalaton szerint jó (volt ilyen is)...de a nyitás-széttolás miatt jobb ha jóval szélesebb és magasabb mint az ajtó, mert felül és oldalt van rögzítve tépőzárral. Így ha ajtónyílás méretre rögzíted, akkor kevésbé lehet szétnyitni,jóval szűkebb lesz az "ajtó" nyílás.
8-as, kb. mikor lesz?
Végignéztem a Lidl katalótust 06.13-ig, de nem találtam:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!