Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Régi, használt szekrényeket...

Régi, használt szekrényeket hogyan kell kitisztítani, mielőtt bepakolnék?

Figyelt kérdés
Valaki odaadta néhány feleslegessé vált szekrényét, ami nekem jól jött. Hogyan töröljem, tisztítsam ki ezeket? Nem tűnnek piszkosnak. Elég, ha vizes ronggyal letörölgetem kívül-belül? Vagy milyen szer kellene?
2018. máj. 29. 15:37
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Én az elmúlt egy évben 4, azaz négy darab konyhaszekrény pucoltam ki, négy különböző lakásban, úgyhogy:

én vettem egy Csodaszóda nevű szert (százforintos boltokban is lehet kapni), vízben feloldva, szivacs és törlőrongy segítségével átmostam vele a szekrényt, ahol makacsabb foltok voltak, zsírpacnik, lerakódások, ott pedidg Florasept konyhai tisztítóval mentem nenki. Kb. fél percet kell rajta hagyni, ahol nem jön le, utána simán letörölhető.

2018. máj. 29. 15:46
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Megnézem majd azt a csodaszódát.
2018. máj. 29. 20:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Én vattával és forró vízzel szoktam, utána foltbenzinnel és vattával.
2018. máj. 29. 22:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Sima hypos víz. Fertőtlenít és tisztít.
2018. máj. 29. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!