Ki veszi meg ezt a rengeteg 40-50-100 milliós lakást Budapesten? Kik azok a tömegek, akiknek van erre pénzük?
"Foleg kinai meg orosz ingatlanbefektetok, 'vallalkozok'. Itt mossak tisztara (tobbek kozott) az otthon haracsolt vagyonokat."
Hol lehet erről olvasni?
Ott olvashatsz róla, ahol a gyíkemberekről is...
Nem tudom miért hihetetlen, hogy vagyunk nem kevesen ebben az ordzágban, akik tovább jutottunk a gyári munkánál...
Én asztalos vagyok 8 alkalmazottam van, így is fél évre előre be vagyok táblázva megrendeléssel, ezen kívül van egy fűnyíró cégem, azzal szezonban általában 15-20embert tudok foglalkoztatni.
A lakádomat 60millióért vettem, ami 3 évnyi sporolt pénzem volt...
Az egyik szomszédom egy IT-s srác, egy cégnép melózik, akik olyan cégek netes rendszereiben javítják a hibákat, mint a telenor pl...
Az alsó szomszédom pedig egy h!zaspár, akik mittudom én milyen eagle menedzserek vagy mik a forever livingnél...
Az ő szomszédjuk pedig egy anyuka, akinek a férje vízvezetékszerelő céget csinállt németországban, és onnan küldi haza a pénzt, ő maga pedig 2 hetente jön haza...
Nem csak 200ezret lehet ám keresni 3műszakban rabszolga munkával... nem kellenek ide gyìkemberek, meg orosz maffiózók meg kínai oligarhák vagy mik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!