Földhivatal azt mondja, ingatlan nyilvántartásban nem szerepel az ingatlanom falazat típusa, akkor milyen hivatalos iratban szerepelhet?
Energetikai tanúsítványban mindenképpen, bár nem tudom mihez van szükséged erre.
Véleményem szerint a társasház alapító okiratában is szerepel, ha társasházról van szó.
Egyéb esetben statikus véleménye alapján, vagy családi háznál építési engedély,lakhatási engedély alapján, amennyiben ezek megvannak.
Az energetikai tanusítványt 5* átnéztem és egy szóval sem említi... :(
Ahhoz van rá szükségem, hogy vettem egy tégla házat, ami hírdetésben tégla volt, a tulajok azt mondták tégla, szép egyenesek a falak, a sarok sarok, nem íves mint a vályog általában, így fel se merült bennem, hogy ne tégla lenne...
Az adásvételi szerződésben is tégla... erre elkezdtem a felújítást és kiderült, hogy a ház 90%-a vályog, vagy tömésfal vagy mo az isten...
Rajtad múlik innen,hogy elállsz a szerződéstől,vagy megegyeztek a volt tulajjal az anyagiakba.Ha nem lehet vele,akkor ügyvédi felszólítás.Ha erre sincs semmi,akkor statikus hivatalos véleménye és per.
Hiába keresed bármelyik hivatalos iratban is,ha abban is tégla szerepel,ha a ház mégis vályog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!