Úgy szeretnék már medencézni, de még nincs medencénk gumi, se beépített, van rá valami praktika, hogyon készítsek valami medence félét?
Figyelt kérdés
Szoktunk venni ilyen gumimedencéket, de a legutóbbi az tönkre ment..Úgy szeretnék medencézni, mert nagyon meleg van meg ilyenek..Fürdőbe meg meg nem akarnak menni a szüleim..Boltba meg bem tudom, de azt mondják,hogy még nincs olyan jó idő hozzá, pedig nagyon meleg vaaan..Van egy tavunk, de nem engednek bele *-*.Mit csináljak, vagy hogyan építsek valami medence félét?Segítsetek2018. máj. 12. 13:28
1/6 anonim válasza:
ásol egy gödröt és teleengeded vízzel.
2/6 anonim válasza:
És, ha a gödröt előtte letakarod fóliával, akkor a víz se szivárog el olyan hamar, és nem is dagonyázol a sárba!
3/6 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=20DPgRoyQn0
:)
Egyedül vagy barátokkal nem tudsz usziba menni?
Be is iratkozhatsz valami tanfolyamra.
4/6 A kérdező kommentje:
10 éves vagyok.. Túl fiatal vagyok hozzá
2018. máj. 13. 19:41
5/6 A kérdező kommentje:
:(
2018. máj. 13. 19:42
6/6 anonim válasza:
Engem 6 évesen irattak be úszni.
Persze azt értem, hogy önállóan nem tudod intézni. De biztosan van valami délutáni foglalkozás is a környéken, ami viszi a gyerekeket strandra.
Vagy a szüleid, nagyid nem jár strandra?...
Vagy van, hogy szomszéd, osztálytárs szüleje viszi a másik gyereket is magával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!