Rovus arctic cooler mini légkondiról van tapasztalatotok?
Figyelt kérdés
Van valami értelme? Hűt valamennyit a szobán?2018. máj. 12. 02:10
11/13 anonim válasza:
Livington Air Coolert vasaroltam. Ma viszem vissza. Nehogy megvegyetek! Kb. 20 cm-re fuj hideg levegot, ha jeges vizzel toltjuk fel. 2 orankent!!! Csak a fejem huti, ha kozel hajolok hozza. Azt hittem, kb. egy meterre a keszulektol frissit. Egy legyezo nagyobb legaramlatot produkal.
12/13 anonim válasza:
Én is vettem egyet, de hűteni nem igazán hűt, párásítani viszont párásít. Mondjuk nyáron a párás levegő csak növeli a hőérzetet... Szóval kb olyan, mintha fűtene. Télen lehet, hogy jó szolgálatot tesz, ezért nem dobom ki. De azért kár volt megvenni... Közepes és nagy teljesítmény esetén már hangosan működik. Szóval felesleges cucc, a célra alkalmatlan. Még kipróbálom, milyen, ha jéggel töltöm fel, de nem várok már semmi jót.
13/13 anonim válasza:
Igen jó nagy hulladék meg ne vegyétek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!