Panelházban mennyire zavaro?
Figyelt kérdés
van egy 2.1 es melyladam meg ket kishangszoro melle amit sehogy sem tudok kihasznalni mert panellaksaban lakom.azert hasznalni tudom csak nem tudom mien hangeron mert a lenyeg hogy ne zavarjon masokat mert nem tudom ha pl beszedhangeron hallgatom az mennyire hallatszik az (a panel amiben lakunk ugy van hogy kozepso lakas es a konyhaba van kialakitba szobam szoval meg a fal utan is 2 szoba a mienk aki jobban tudja annak sopron jerevani panel csak amerikai konyha lett igy enyem a konyha)meg azt is hozza tennem hogy a szomszedok lehet kicsit megertobbek lennek mert mind a 2 szomszed napi szinten uvilteti a zenet hangosan. szerintetek beszedhangeron vagy annal kicsi hangosabban mennyire zavaro?2018. máj. 3. 22:24
1/3 anonim válasza:
szerintem beszed hangerovel nem lehet zavaro a masiknak, mert ennyire hangosan meg a tv is szol, akkor meg mi a kulonbseg? probald ki, legfeljebb szolnak.
2/3 anonim válasza:
Mondjuk én a két mellettem lévő szomszédra nem igazán lennék tekintettel, mivel ők sincsenek rátok.
A mélynyomó szokott hallatszani, akkor is, ha halkan hallgatod, erre számíts. És lehet, hogy éppen a fenti, vagy a lenti szomszédot fogja zavarni.
Szerintem kapcsold be és utána kérdezd meg a fenti-lenti szomszédokat, zavarja-e őket.
3/3 A kérdező kommentje:
koszonom az eddigi valaszokat igazabol felsoszemszed nincs az also meg nem hiszem hogy hallana mert egy konyhabolvlett csinalva a szobam es a csempere van rakva a parketta puszba meg nekik az a konyhajuk
2018. máj. 4. 22:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!