Panel-lakók! Hol tároljátok a felmosóvödröt+felmosót, seprűt, lapátot?
Nemrég költöztem 1+2 félszobás, erkély és bármi tárolóhelyiség nélküli lakásba. Egy nagy beépített szekrény, plusz szekrények vannak tárolásra. A fürdő kicsi, kád, mosógép, mosdó +mellette egy szekrény, szennyeskosár és már csak megfordulni tudok a tengelyem körül. A vödröt még talán a mosdó alá be tudom tenni, de nem nyújt szép látványt. A wc is kicsi, nem mondhatnám hogy elfér benne bármi ilyesmi. Hol lehet, hol szoktatok tárolni ilyesmiket?
Előre is köszönöm!
Bár nem panel, kevés helyem van rá, csöpp fürdőszobával. Így is elfér a wc mellett minden efféle.
A párom anyjánál van panel, parányi wc-vel és fürdőszobával, de egy vödör ott is elfér a wc mellett s a polcokon rengeteg cucc (remekül pakol, csodálom, nekem ez nagyobb helyen se megy).
Ha nem szép látvány, nem az, sajna ez van. De egy csinosabb vödör azért nem vészes szerintem, de ha akarod, kis szekrényed is lehet a mosdó alatt, nekem is az van, kellenek a cuccoknak.
A partvis végülis bárhol elfér, a két kislapát a mosogatószekrény ajtajára van akasztva. Sok laposabb eszközt tárolok ajtókon.
A konyhában volt a mosógép, így a felmosóvödör bőven elfért a fürdőben.
A vasalódeszkának, partvisnak volt egy külön szekrény, a porszívót pedig egy szekrény oldalfala mögött tartottam.
Most újépítésűben lakunk. Épp egy nagy beépített szekrényt csináltatunk, amibe ezek elsüllyeszthetők. Direkt így kértük a kialakítását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!