Hogy és hol lehet egy családi házban füstölt dolgokat szárítani és mit lehet tenni, hogy ne rágja meg az egér? Akiknek van tapasztalatuk, hogy csinálják?
Tudnátok segíteni?
Vett a férjem 10 kg. füstölt kolbászt, de még szikkasztani kellene, mert nagyon puha.
A padlás ugye nem jó, mert ilyen időben már meleg, a szuterénben meg félek, hogy egér lehet. (Időnként előfordul)
Ha belehúzom zacskóba, akkor meg nem szellőzik.
Mérget nem rakhatok ki, mert macsekok vannak.
A lakásban nem lógathatom sehova, mert csöpög belőle egy idő után a zsír, meg erős füst és fokhagyma szaga van.
A hűtőben, mélyhűtőben nem szikkad.
Tényleg mindjárt kivágom az egészet a francba!
A: padlás
B: keskenyebb nyári konyhába vastag drót áthúzva.
Kolbász,szalonna
nyárikonyhába ami inkább tároló jönnek mennek az egerek,de 2 méteres magasságba a falra nem másznak fel és nem ügyeskedik magukat végig a dróton
Köszönöm a válaszaitokat és hogy időt szakítottatok rám!:)
Végül úgy oldottam meg, hogy vállfákra akasztgattam őket és a szuterénben a betongerendák közül kilátszó drótokra akasztgattam őket, ez eddig bevált.
Kedves 1-es, elmondanám neked, hogy a nyárikonyhában, ami ki van csempézve, a fényes csempés falon feljutott az egér a zárt ajtajú felső szekrénybe, aminek az alja 1,5 m-re volt a földtől és alatta, mellette nem volt semmi bútor.
Hogy ezt hogy csinálta, örök rejtély számomra, ráadásul a szekrény ajtaja mágnesen, gőzöm nincs hogy jutott be.(?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!