Tudtok Székesfehérvár melletti, vagy hozzá közeli falvakat?
Igen, de térkép alapján te is tudsz, nem?
Észak-Fejér jobb, de drágább, tele pici falvakkal (mondjuk itt a városok zöme is apró, Kelet-Magyarországról származom, nagyobb faluhoz vagyok szokva, mint itt a jelentősebb városok, pl. a járási székhelyünk...).
Mennyire közel? De pl. Iszkaszentgyörgy, az elég közeli. Bakonykúti pedig bűbájos, van medvehagymalelőhely is és a közelben lőtér (ez utóbbi nem emeli a báját, viszont több faluval arrébb is hallatszik). Fehérvárcsurgó és Gúttamási között pedig pöpec vadaspark a Gaja-völggyel :)
Én most költözök ki székesfehérvárról nádasdladányba, végigjártam minden lehetőséget és minden környező falut, ebből amiket ajánlani tudnék nádasdladányon kívül sorrendben különböző elvek alapján kb
1. Nyugis falvak: Aba, Tác, Szabadbattyán, Úrhida, Sárszentmihály, Sárkeszi, Csór, Fehérvárcsurgó, Sárkeresztes, Magyaralmás, Zámoly, Gánt, Pátka, Lovasberény.
2. M7 vonzáskörzete:
Polgárdi, Jenő, Tác, Szabadbattyán, Kisfalud, Pákozd, Sukoró, Velence, Kápolnásnyék, Gárdony, Agárd, Dinnyés, Kőszárhegy
3.Vasútvonal:
Pusztaszabilcs, Zichyújfalu, Seregélyes, Gárdony, Agárd, Velence, Bodajk, Várpalota
Pátka? Tele van mezei brazillal, azért is olcsók ott az ingatlanok.
Tehát elm9ndhatjuk, hogy az elmúlt 20 évben történt 1 hírértékű esemény egy 1600fős faluban... nálam ez kimeríti a nyugodt falu fogalmát bőven... rendszeresen járok pátkára gyerekkorom óta, a fél rokonságom törzsgyökeres pátkai, és nyugodtan kijelentem, hogy semmi veszély nem fenyegeti az embert pátkán...
Ajánlom a rendőrség kriminalisztikai térképét is... pátka egy nyugodt kis zsákfalu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!