Milyen lakókocsiban lakni folyamatosan?
Egyszer 5 nap egyhuzamban. Nem mondom, hogy nem csinálnám újra, mert élmény volt, de.....
A WC annyira kicsi volt, hogy a nyakamba volt a térdem. A zuhanyzáskor a 4 falból 2höz folyamatosan hozzáértés.
Konyha full minimális, egy pirítós is logisztikát kíván. Hűtés-fűtésről nem tudok nyilatkozni, nem kellett használni.
Én is csak nyaraláskor aludtam lakókocsiban. Nem tudnék élni benne. Olyan volt, ahol a franciaágyból lehet étkező bútort csinálni. Állandó macera mit forgassak, hova tegyem, nincs hely. A konyhában már a rántottával is gondok voltak, mert nincs hova pakolni. A wc-ben, zuhanyzóban némi túlzással klausztrofóbiás voltam.
Néhány hétig talán átmenetileg eléldegélnék benne, nyaralni is poén volt, jókat nevettünk a szituációkon, de hosszútávon ebben élni szerintem nem lehet ép ésszel.
Nagyon köszönöm az eddigi válaszokat! Főleg azt, hogy értelmes volt és tényleg csak olyanok válaszoltak akiknek konkrét tapasztalatuk van! Nagyon köszönöm, nem erre számítottam, főleg nem a gyakorin.
Várom persze a további válaszokat is, kíváncsi lennék még további téli-nyári tapasztalatokra, szennyvízürítés, víztartály feltöltés milyen macerával jár, biztonság mennyire megoldható, h ha valaki nem lakik benne, akkor feltörik, kirabolják. Mennyire hallatszik be a kinti hang és kintre mennyire hallatszik ki a benti hang.. pl aki nem túl hangosan, de úgy viszonylag élvezhető hangerővel zenét hallgat bent az mennyire hallatszik-ki, vagy egy kényelmes beszélgetés nevetgéléssel esetleg..
Áramellátás hogyan történik? Hálózatról valaki feltölti az akksit és pár napig jó, vagy esetleg napelemmel folyamatosan szinten lehet tartani úgy, hogy akár egy mindennapos hajszárítás is belefér?
További részletre kimenő válaszokra kíváncsi lennék még. :)
90-92ig egy saját magam által átalakított Robur ban laktam olaszországban, wc fürdő nem volt, ezeket vagy a munkahelyeimen intéztem, vagy erdő szélén ahol laktam...
Utána egy vw-t alakítottam át lakóbusszá, abban még további 3 évet lehúztam, télen lementem egészen a csizma csücskéig, ott nincs annyira hideg...
Imádtam azt az életformát, de aztán lett gyerekem és le kellett telepedjek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!