Hogy lehetne megakadályozni, hogy a lepedőm folyton összegyűrődjön?
Figyelt kérdés
Baromi sokat forgolódok este, és ha tökéletesen lerakok az ágyamra egy ilyen gumis lepedőt, a közepénél akkor is felgyűrődik. Nincs valami praktikus ötletetek, hogy lehetne ezt megállítani? Nekem hirtelen az ugrott be, hogy valamit rácsíptetek a lepedő közepénél a két szélére, és rákötök valami gumis anyagot, akkor ha elfordulnék, visszahúzza. :D Csak félek inkább a lepedőt szakítaná el..2018. febr. 20. 12:59
1/5 anonim válasza:
Nekem úgy oldódott meg, hogy amit vettem gumis lepedő, kicsit kisebb, mint a matrac mérete és úgy feszül rajta, hogy nem gyűrődik össze. Mondjuk piszok nehéz feltenni :)
2/5 anonim válasza:
Vagy az elsö által javasolt gumis lepedö a megoldás, vagy van olyen két végén csipeszes gumiszalag, amit alul keresztben rá kell csíptetni a lepedöre és feszesen tartja.
3/5 anonim válasza:
Vedd lejjebb a fűtést éjszakára 1~3 fokkal. Meglásd,mindjárt nyugodtabban alszol.
4/5 anonim válasza:
Nekem is ilyen gondom volt, a csipesz és gumis lepedő kombó vált be :D Én kínából rendeltem gombokért a gumis csipeszt hozzá, úgy forgolódom mint valami meglőtt vadkan, mégsem bántja a lepedőt.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor kipróbálom a csipeszt. :D
2018. febr. 20. 23:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!