Van olyan hely Budapesten, ahol pénzért meg lehet semmisíteni a régi iratokat, számlákat?
Olyasmire gondolok, mint a nyomtató, fénymásoló helyek, ahova be lehet menni, használni a nyomtatót, majd fizetek.
Itt meg bemennék, és pl. 5 percig használnám az iratmegsemmisítőt, aztán fizetnék az 5 perces használatért.
Létezik ilyen?
Iratmegsemmisítővel nem lehet tökéletesen megsemmisíteni a dokumentumokat.
Legegyszerűbb elégetni őket, az biztos siker.
Megismétlem önmagam, az iratmegsemmisítő után simán össze lehet rakni a lapot, tehát visszaélhetnek az információval.
Amúgy 5 ezer forintnál kezdődnek. Ez nem egy nagy összeg szerintem. Előbb-utóbb behozza az árát.
Nem próbáltam még, de a neten olvastam egy egyszerű módszert. Be kell áztatni vízbe a papírokat, majd ha átnevesedtek, akkor vizesen összegyúrni őket egy gombóccá. Ezek után hagyni kell megszáradni a gombócot, majd kidobni a szemétbe.
A megszáradt gombócot már nem lehet értelmesen szétszedni, ha megpróbálja valaki, akkor széttöredezik. A másik fele, hogy egy ilyen papírgombóccal valószínűleg eleve kevésbé kezd el el szórakozni bárki, mintha egy A4-es papírköteg lenne a szemétben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!