A makita lancfureszem jok? Illetve 80ezer ftig milyen fureszt erdemes venni?
Az biztos, hogy a Makita benzines gépet maga nem gyárt.
Megvette a német Dolmart, ami gyárt csúcsminőséget is, és a Dolmar egyes gyártmányai vannak kék műanyagból készítve és Makita felirattal ellátva.
Feltehetőleg a Dolmar az ilyen olcsóbb gépeit Kínában gyártatja, legalábbis alkatrész-szinten. De ezt csak gondolom, mert a Stihl-ről konkrétan tudom ugyanezt.
Ha megnézed valami boltban, akkor a dobozon ott van, hogy Made in.
Persze, ezt ki lehet játszani, mert ha főegységekenként hozzák Európába, konténerben, és itt szerelik össze, akkor már az összeszerelő országot írják rá gyártónak.
A kérdezett gépet hobbi célra ajánlják, a linkeden is ott van, ha a Termékleírásra kattintasz.
Ennyi pénzért profi gépet nem fogsz kapni.
Ha nem csak alkalmi használatra kell, hanem teljes téli tüzelőt összevágni, akkor még 150-ért se biztos, hogy nagyon jót kapsz.
Ha csak évi 2-3 órát akarod zúgatni, akkor ez elég jó neked.
Ja, hát nekem is van egy kínai "Steel" fűrészem, amit 10.500-ért vettem házaló cigánytól.
Ez is nagyon jól dolgozik meg erős, vágtam már vele olyan fát, amit az 50 centis lap nem ért át.
Csak éppen nem gondolom, hogy ezzel egy teherautónyi fát is össze lehetne vágni. Szóval, ez nálam tartalék, csak nagyon indokolt esetben indítom be, ha a másik géppel valami gond van.
Ha egy fűrész tartós anyagból van, akkor drágán adják.
Ha 80-ért adják, akkor az nyilván nem nagy munkákra van tervezve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!