Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Bordóra szeretném majd festeni...

Bordóra szeretném majd festeni a szobámat és nem pirosra! Hérának vagy duluxnak melyik színe ilyen?

Figyelt kérdés
Hérában néztem a chilit de nem tudom hogy falon az most pirosnak mutatna vagy bordó lenne? Kérlek segítsetek!
2018. jan. 14. 17:53
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem a legegyszerűbb, ha bemész egy festékboltba és kiválasztod színkártya alapján. 90%-ban olyan lesz, mint amilyen a kártyán. Ott akár sokkal olcsóbban kevernek is olyan színt, ami tetszik.

A maradék 10% is csak azért, mert a nagy áruházakban általában hideg fehér fény alatt látod a kártyát, míg otthon meleg fehér alatt, így árnyalatnyira más. Általános szabályként azt mondják kb. 2 árnyalattal világosabbat válassz, mint ami a kártyán tetszik. Én most nagy bajban lennék, ha így tettem volna... :D Úgyhogy ha dulux, akkor abszolút hagyatkozhatsz kártyára. Én hazahoztam több színkártyát, ötleteltem és végül itthon választottam, így nem is csalódtam.

2018. jan. 14. 18:38
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi a választ.

Én is kaptam színkártyát. Tetszik rajta ez a szín csak tudod nagyba félek hogy nem ám ilyen élénk piros szobám lesz mert én kifejezetten bordót akarok vagy sötétpirosat.

Én se szeretnék halványszínezni. Jó erős színt akarok.

2018. jan. 14. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!