Bordóra szeretném majd festeni a szobámat és nem pirosra! Hérának vagy duluxnak melyik színe ilyen?
Szerintem a legegyszerűbb, ha bemész egy festékboltba és kiválasztod színkártya alapján. 90%-ban olyan lesz, mint amilyen a kártyán. Ott akár sokkal olcsóbban kevernek is olyan színt, ami tetszik.
A maradék 10% is csak azért, mert a nagy áruházakban általában hideg fehér fény alatt látod a kártyát, míg otthon meleg fehér alatt, így árnyalatnyira más. Általános szabályként azt mondják kb. 2 árnyalattal világosabbat válassz, mint ami a kártyán tetszik. Én most nagy bajban lennék, ha így tettem volna... :D Úgyhogy ha dulux, akkor abszolút hagyatkozhatsz kártyára. Én hazahoztam több színkártyát, ötleteltem és végül itthon választottam, így nem is csalódtam.
Köszi a választ.
Én is kaptam színkártyát. Tetszik rajta ez a szín csak tudod nagyba félek hogy nem ám ilyen élénk piros szobám lesz mert én kifejezetten bordót akarok vagy sötétpirosat.
Én se szeretnék halványszínezni. Jó erős színt akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!