Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogy tudom áthelyezni a...

Hogy tudom áthelyezni a konnektort?

Figyelt kérdés

Lecseréltem a fürdőszobabútort és az új takarja a tükör melletti konnektort, amire pedig nagy szükség van.

Nem vagyok villanyszerelő, de egy csillárt simán bekötök, vagy egy laza kapcsolót, vagy konnektort megreparálok.

Nem akarom a csempét tönkretenni, ezért nem tudom a falba vésni az újabbat.

Megoldható úgy, hogy meghosszabbítom a régi vezetéket, természetesen megfelelően szigetelve és sínben elvezetem a kívánt távolságra? Persze akkor nem lesz süllyesztett a konnektor, ami elég ronda látvány.

Vagy:

Bekötök egy hosszabbítót a jelenlegi konnektorba és azt elrejtem a szekrénybe?

Melyik vagy milyen lehetőséget ajánlanátok, ami egy párás, vizes helységben biztonságos?

2018. jan. 12. 10:12
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Párhuzamosítok? Nem tudom ez mit jelent a szaknyelvezetben.

Úgy gondoltam kibontom a konnektort, van benne 3 madzag, sárga szürke, meg talán fekete?

A hosszabbítóról lebontom a dugót és megfelelő szigeteléssel az azonos színű szálakat összekötöm.

Utána a régi fedlap alján vágok egy kis rést, hogy a kijövő kábel elférjen, de a lyuk fedve legyen.

Vannak itthon ilyen kis bigyóim:

[link]

ezekkel kapcsolnám össze a szálakat, vagy összetekerem és leszigetelőszalagozom.

Vagy ez így nem jó?

2018. jan. 14. 10:18
 12/12 A kérdező kommentje:

:):):)

Mert fiú vagy 9-es!:)

2018. jan. 14. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!