Szállásadó minősége az mit takar?
Egy tartózkodási hely bejelentést akarsz kitölteni?
Azt írod a szállásadó minőségéhez, amilyen kapcsolatban vagy a szállásadóval.
Ha a nagyszülőd, akkor a rokont, ha albérlet és neked idegen, akkor tulajdonost jelölöd be.
Remélem nem értettem félre a kérdést!
igen lakcím bejelentéshez kell most nagyszülőknél lakunk és egy másik házba költözünk ahol anya lesz a tulajdonos akkor nekem oda szülőt kell írni mint gyereke
és anyának saját magának akkor tulajdonost ?! ( azt is nekem kell most kitölteni mert korházba van...)
Nem bejelölni kell hanem beírni csak valaki azt mondta hogy azt kell beírni anyához a minősítéshez hogy tulajdonos valaki azt hogy szülő ( a saját részemre )
ezért írtam ki hátha valaki tudja :)
az mindegy hogy szülőt vagy rokont írok?
Köszönöm a segítséget
Akkor rokont írjál (szülőt), még ha ő is a tulajdonos.
Te ne írd alá anyukád helyett, mert ha nincs jelen a szállásadó a bejelentkezéskor, akkor előfordul, hogy leellenőrzik az aláírását (a nyilvántartott szig. aláírása alapján). Ez tapasztalat.
Vagy vidd be a kórházba a papírt, vagy várd meg míg kijön, semmi baj nem lesz pár nap csúszásból!
Mindegy, hogy szülőt vagy rokont írsz, de ha nagyon precíz akarsz lenni akkor szülőt írj!
Anyukád részére meg egyértelmű, hogy tulajdonost.
írt nekem meghatalmazót hogy én intézhetem helyette (amit a hivatalba mondtak és onnét kaptunk nyomtatványt )
csak ebben a " szállásadő minőségében " nem voltam biztos hogy ide szülőt kell e írni
illetve a tartózkodási helyünk az ugyanaz maradna ahol eddig laktunk nagyszülőnél akkor oda a minősítéshez " nagyszülő " kerül?
anyának meg értelemszerűen szülő?
Állandó lakcímként lenne az új ahol anya a tulajdonos ;
Ideiglenes tehát tartózkodási helyként a nekem nagyszülő háza/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!