A Fiskarsnak melyik fejszéje váltja ki a klasszikus nagybaltát, az x25 vagy x27?
Figyelt kérdés
2017. dec. 18. 15:08
1/2 anonim válasza:
A balta az egykezes a fejsze az kétkezes, tehát egyik sem. Amit linkeltél az meg hasító, így nem a hagyományos.
Ha fát akarsz hasítani, bármelyik jó.
2/2 anonim válasza:
szerintem ezek ilyen dizájnos divat vackok. jól mutatnak a fészerben. az x25-nem olyan rövid a nyele, hogy azzal nem lehet komoly csapást mérni a fára. a skandináv puhafákat gondolom elhasítja, de a nálunk növő keményfákat nem lehet vele hatásosan széthasítani. az x27 már hosszabb nyelű. ebből a szempontból az egyetlen fiskars termék amit hasogatásra megvennék. én mégis inkább a piacokon kapható szélesfejű, hosszúnyelű fejszét vettem meg. ennek 2.5kg tömegű a feje. ráadásul a fej teljes egészében körülveszi a fej felé egyre nagyobb átmérőben szélesedő keményfa nyelet. tehát semmiképpen nem tud lelazulni, lerepülni a fej a nyélről. Na ez a szerszám nem ismer pardont. hihetetlen görcsös rönköket is szét lehet vele cincálni. igaz hogy két szelet kenyérrel többet kell reggel enni, mert azért elég komoly súlya van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!