10. emeletre szoktak drónokkal benézni?
Figyelt kérdés
Mindig olyan érzésem van hogy figyelnek.2017. dec. 16. 09:42
11/18 A kérdező kommentje:
#10 jajjj ne, most mi lesz.... nagyon félek....
2017. dec. 16. 20:19
12/18 A kérdező kommentje:
Ha itt vagytok velem akkor miről írtok? Vagy beépített gyakori kérdésetek van amiről gondolatban írtok? De menő! Nekem is kéne egy ilyen csak zenehallgatáshoz hogy ne kelljen fejhallgató :D
2017. dec. 16. 20:21
13/18 anonim válasza:
Ha nagyon akarna valaki lopakodó drónt egy-egy használatra, akkor köthetne héliumos lufit, ami a tömeg nagy részét elbírja, de azzal tényleg nagyon lassan lehetne lavírozni, külön vízszintes tengelyű légcsavarok nélkül meg igencsak gond lenne egy kis szél is.
14/18 anonim válasza:
15/18 anonim válasza:
Már megint ez a videód? Értem én hogy vettél egy p4-et de kutyát nem érdekli.
16/18 TappancsMancs válasza:
14# ez jó volt! A beszédhez képest hallható mennyire hangos. Köszi. Szóval kérdező hallanád ha az ablak előtt lenne, ha messzebb akkor meg látnád, hogy ott van valami.
17/18 anonim válasza:
Nem az én videom magam is itt az oldalon láttam, de marhakirály drón, sajna nekem még nincs, de rajta vagyok. Egy biztos, nagyon hangos, nehéz vele kukkolni.
18/18 anonim válasza:
Hülyék az emberek, nekem is van egy gépem, és pont leszarom hogy ki mit csinál. Kamera sincs rajta, csak élményrepülni van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!