Van egy kandallónk ami üveglapon áll! Az üveg lap nem lett körbenyomva szilikonnal így szennyeződés került alá valamint nedvesség is látható! Hogyan lehet ezeket eltüntetni? Köszönöm a segítséget!
Figyelt kérdés
2017. dec. 15. 15:53
1/2 anonim válasza:
Felemeled az üveglapot, kitakarítasz alatta és visszateszed. Én üveglappal fedett asztalokon küzdöttem a problémával, sajnos más megoldást nem találtam. Sűrített levegővel általában csak befelé sikerül hajtani a koszt, a jól felhígított tisztítószer pedig még csak-csak beszivárog, de a koszt nem hozza ki és megszáradni sem hajlandó.
2/2 anonim válasza:
Ezek szerint nem beépített kandallód van.
Mi a probléma?
Kihúzod a csövet a falból, letolod a kandallót az üvegről, kipucolod, lepucolod, megpucolod és vagy körbeszilózod amikor visszateszed, vagy nem rakod üveglapra, mert mi a fenének?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!