Amelyik ház wc-jében nincs kuka, a nők hova dobják az egészségügyi szemetüket?
Anyumnál nincsen, mert már idős. Hát én ilyenkor bizony betekerem wc-papírba, és a konyhai szemetesbe dobom ki, amikor épp nincsen kint tesóm.
Viszont volt vendégségben, hogy a zsebembe tettem be, papírba tekerve és a kinti kukába dobtam, mivel ott is a konyhában volt a szemetes és ott ültek a többiek...
"Nagyon gyakori, hogy valakihez átmegyek, és a wc-ben nem találok kukát."
Nos, ilyenkor meg kell kérdezni tőlük, hogy hogy lehetnek ilyen igénytelen gyökerek, hogy nem tartanak kukát a WC/fürdő helyiségben.
Ha megsértődnek, hát így jártak, nem kell menni hozzájuk.
Nálunk a lányok, és az asszony is mindig a WC mellett direkt nekik elhelyezett kukába dobja.
És persze, minden nap ürítve, pláne azokon a napokon.
"Nagyon gyakori, hogy valakihez átmegyek, és a wc-ben nem találok kukát."
Egyszerűen nem értem, hogy
-miért pont akkor mész át amikor már csurog,
-és miért másoknál idegen wc-ben intézed ezt,
-és nem pedig előtte otthon.
Amúgy mit gondolsz arról, hogy majd a háziak ürítik és mossák ki utánad a trutyis kukájukat, mert csak idegen helyen vagy képes erre az amúgy intim dologra???!
11:00
"Nos, ilyenkor meg kell kérdezni tőlük, hogy hogy lehetnek ilyen igénytelen gyökerek"
Inkább tőled kérdezném, hogy hogyan lehetsz ekkora gyökér, hogy a szomszédokhoz jársz át tampont cserélni??!
"Inkább tőled kérdezném, hogy hogyan lehetsz ekkora gyökér, hogy a szomszédokhoz jársz át tampont cserélni??!"
Gyökér Te vagy, mert senki nem állította, hogy átjárunk,
annyi eszed meg nincs ugye, hogy tovább következtess?
45F
De itt nemcsak a tamponról van szó. Nők, ti nem használtok tisztaságibetétet, törlőkendőt, stb? Az ilyesmiket azért általában a wc-ben szokás intézni. És akkor a wc papír gurigáról már ne is beszéljünk...
Én amúgy nagyon ritkán intézem az ilyen jellegű dolgaimat idegen wc-ben, de azért adódhat úgy a helyzet, hogy erre kényszerül az ember. Ha csak egy szimpla kisdologra megyek máshol wc-n, és látom, hogy nincs szemetes, akkor is felmerül bennem a kérdés, hogy ezt az itt lakók hogy intézik. Már csak azért is, mert én mindig használok törlőkendőt, igen, pisilés után is, szóval itt már kisebb probléma adódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!