Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Létezik normálisa esernyő?

Létezik normálisa esernyő?

Figyelt kérdés
amelyiket nem fújja ki a legkisebb szél és nem szakad ki 2 hét után, tehát egy évig kb. bírja
2010. jún. 2. 14:35
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekem az összes 300 forintos évekig bírja.
2010. jún. 2. 14:43
 2/10 anonim ***** válasza:
A nem összecsukható nagy esernyők nagyon masszívak, nekem van egy ilyenem, kb. 15 éves, de még mindig bírja.
2010. jún. 2. 15:02
 3/10 anonim válasza:
Létezik csak még nem találtuk meg!
2010. jún. 2. 15:13
 4/10 anonim válasza:
szerintem is azok a nagy esernyők a jók. a kicsik nekem egy alkalom után szétmennek:/
2010. jún. 2. 15:36
 5/10 anonim ***** válasza:
nekem kicsi van, de már nem új. nem a gyagyi sz.rt kell megvenni és akkor jó lesz
2010. jún. 2. 15:46
 6/10 anonim ***** válasza:
Én vettem egyet hatezerért nem fordul ki, de szakad ki, de: rozsdásodik. Az esernyőm nem bírja a vizet. -.-
2010. jún. 2. 15:51
 7/10 anonim ***** válasza:
nem szakad ki*
2010. jún. 2. 15:52
 8/10 anonim ***** válasza:

én anno lassan 4 éve vettem egyet közel 3 rugóért s.oliver márkájú. nem hittem volna, de nagyon tűri az időjárást.

ha olcsón akarod megúszni, akkor vegyél ikeásat. van belőle nari meg szürke, de lehet hogy más színek is. azok elég stabilak. nekünk is van 1, de csak akkor használjuk, ha ketten megyünk vhova, mert beférünk alá :)

2010. jún. 2. 20:41
 9/10 anonim ***** válasza:
250 HUF volt, vettem egy köteggel.Egyet használok belőle kb.2 éve. A lányom pedig havonta kettőt amortizált le.
2010. jún. 3. 07:53
 10/10 A kérdező kommentje:

hát nem tudom nekem az összecsukhatósak 2 használat után szétmennek a másik fajtából meg vettem egyet a kínaiba 800 ft-ért csak az a baj, hogy azt meg elhagytam:D nem tudom, hogy milyen szolgálatot tett volna mert szélben még nem voltam vele sehol és már nem is leszek. De mondjuk 3x használtam és már valahogy kiszakadt:D

Lehet legközelebb veszek valami márkásat hátha tovább bírja, mert minden hónapban egy 500 Ft-os összeszámolva nem kevés pénz:D

egyébként köszi a válaszokat

2010. jún. 5. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!