Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mitől törik le az új lánc foga?

Mitől törik le az új lánc foga?

Figyelt kérdés
Négy tank után már néhány szemből több darabka hiányzott az éléből.

2017. dec. 8. 18:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Görcs a fában vagy szeg csavar maradvány , a lánc nem profin edzett vagy az anyaga tré .
2017. dec. 8. 19:04
 2/7 anonim ***** válasza:
Gondolom olcsó gagyi láncot vettél.
2017. dec. 8. 19:08
 3/7 anonim ***** válasza:
Láncmárkát írhattál volna.
2017. dec. 8. 19:30
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha deszkát is vágtál, akkor szöget fogtál, ha földre lerakott rönköt vágtál, akkor elkaptad a járdát, vagy csak egy kavics volt a kéregbe szorulva, esetleg vasból van a fűrészbakod, stb.

Mindenképpen kő vagy vas volt a tettes. Hogy milyen módon, azt csak te tudhatod.

A fa még az olcsó kínai láncot se teszi tönkre ilyen módon, saját tapasztalat.

2017. dec. 8. 20:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Arról se volt még szó hogy élezett -e már, géppel túlélezett lánc szokott törni.
2017. dec. 8. 20:01
 6/7 A kérdező kommentje:
Sthil lánc 3/8-p-s, nem én vágtam vele hanem a munkatársam szöges deszkát vágott vele lehet akkor belevágott a hülyéje, mert csak állította magától tört le...
2017. dec. 9. 17:14
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen, hiába kerül el az ember 300 szöget, egy másik oldalról beletörtet, nem látszót elég elkapni, hogy új profilt adjon a vágóéleknek. Aki elég sok szöges deszkát vág, annál ez elkerülhetetlen, bele kell kalkulálni.

Egy szerelő mondta egyszer nekem, hogy asszonyt meg fűrészt nem adunk kölcsön. :)

2017. dec. 10. 05:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!