Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Milyen enzimet kell szórni az...

Milyen enzimet kell szórni az emésztőbe és hol lehet beszerezni?

Figyelt kérdés
Pontosan nem tudom, hogy enzim vagy baktérium de olvastam valahol, hogy az emésztőben levő szennyvizet kezeli és elbontja a szerves anyagokat.
2010. jún. 1. 22:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Mi "Szeptifosz" nevűt használunk, gazdaboltban,mezőgazdasági boltban (ahol permetszereket is árulnak) szoktuk venni.
2010. jún. 1. 22:23
 2/3 anonim válasza:

Wellnettől a Microsol

Én sok éve használom és sok éve nem kell szippantót hívnom. (Kb. 5 éve) Előtte 20 évig nem kellett híni szippantót, mert 20 köbméteres az emésztőgödör, aztán állandóan telítődött, 3 havonta szippantani kellett, most meg mióta a Microsolt használom, nem hívtam szippantót. Évente 1-szer nyáron, melegben beleöntök 1 kg-ot. Ennyi.

A legelején dupla adagot kellett beleönteni, de ma már évente 1-szer 1 kg elég. Bár most a sok eső lehet, hogy bekavar, teljesen fent van a szennyvíz az emésztő lapjáig ér.:(

2010. jún. 2. 12:46
 3/3 anonim válasza:
2010. jún. 2. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!