Nagybani piacra mikor érdemes menni?
19 órától van nyitva. Szombaton zárva.
"
Vevőparkoló: A Budapest, XXIII. kerület Nagykőrösi út 353. címen létesített vevőparkolóba – parkolási díj ellenében –, a nyitvatartási rendben meghatározott időponttól lehet behajtani. A beszerzést követően a vevőparkolóba árut kiszállítani csak kézikocsival, targoncával, vagy hordár megbízásával lehetséges
Puffer parkoló: Vásárlói gépkocsival - a hivatalos nyitást megelőzően - a piac bekötőútja mellett kiépített, „puffer” parkolóba lehet megállni, várakozni. A nagybani bekötő útján kiépített beléptető pénztáraknál – járműkategóriától függő – belépési díjat kell fizetni. A nagybani piac bekötőútjára a környéken elhelyezett közlekedési útmutatók, táblák követésével lehet behajtani."
2 zsák burgonyát vehetsz. De gyümölcsöt csak rekesznyit, ládányit adnak.
Köszönöm az infókat, hasznosak, el voltam tájolva..
Nem is az ár miatt mentem volna, hanem a termelői cuccért vagy nem is tudom, ezek kaphatóak a hiper-szuper marketekben is?
gyalogosan nem kell belépő és kb 300-400 méterre le tudsz parkolni Pestszentimrén vagy az Auchan parkolójából is át lehet menni.
Délután, éjszaka vannak ott.
Köszönöm, 9-es.
8-aska, tudsz olvasni vagy az értelmezés nem megy?
Fentebb leírtam, h nem az ár a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!