A legkondit koltozesnel el lehet vinni?
Jovo nyaron itt fogok lakni, de az azt koveto nyaron nem.
Koltozesnel magammal vihetem es beszerelhetem a masik lakasba vagy ezt nem lehet?
a legkondi amit be akart szerelni nalam az arra hivatott szerelo 280e forintos arban ment
ezert nem hagynam itt egy nyarra felesleges
Én valahol elvesztettem a fonalat!
Eddig azt hittem, hogy eladod a lakást, ennek értelmében válaszoltam.
Vagy most mi van?
#10 nevetni fogsz, de én már találkoztam olyan lakással ahol leszerelték az összes világítás kapcsolót és dug aljzatot eladás előtt.
Konkrétan a csupasz vezeték végek lógtak ki a szerelvény dobozokból az egész lakásban :D
Amúgy én se értem mi a szitu...
A beltéri és a kültéri egységet bármikor át lehet költöztetni másik házba, persze megfelelő szakemberrel aki a gáztalanítást megoldja.
Bár még mindig nem értem, hogy most a meglévő klímát akarod leszerelni, vagy jövőre akarsz felszereltetni egyet amit az után akarsz magaddal vinni.
Fogalmazhatnál érthetőbben is.
Manapság szinte bármely eladó lakás egyetlen négyzetmétere többet ér, mint az a néhány pitiáner szir-szar, amiket le akarsz szerelni.
Amúgy a vevő helyében simán beperelnélek mindenféle vagyoni és nem vagyoni kártérítésre, ha az általam megtekintett állapotú és kifizetett lakásból a kiköltözésedkor kilopkodod az akkor már az ÉN TULAJDONOMAT képező lakástartozékokat!!!
Sőt! Mivel az általam klímásként megvásárolt lakásomból az általad ellopott klíma már "jelentős értékre" elkövetett lopásnak számít, ezért a rendőrséget sem hagynám ki!
Hihetetlen pitiáner "emberek" vannak.
Megveszi egy gyanútlan és jó szándékú vevő és mikor beköltözik, a klíma helyett csak egy nagy lyuk van a falon?!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!