Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » A legkondit koltozesnel el...

A legkondit koltozesnel el lehet vinni?

Figyelt kérdés

Jovo nyaron itt fogok lakni, de az azt koveto nyaron nem.

Koltozesnel magammal vihetem es beszerelhetem a masik lakasba vagy ezt nem lehet?

2017. nov. 10. 18:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de szerintem elég kicsinyes dolog leszereltetni a légkondit a lakás eladásakor.
2017. nov. 11. 20:29
 12/15 A kérdező kommentje:

a legkondi amit be akart szerelni nalam az arra hivatott szerelo 280e forintos arban ment

ezert nem hagynam itt egy nyarra felesleges

2017. nov. 11. 20:53
 13/15 anonim ***** válasza:

Én valahol elvesztettem a fonalat!

Eddig azt hittem, hogy eladod a lakást, ennek értelmében válaszoltam.

Vagy most mi van?

2017. nov. 11. 20:57
 14/15 anonim ***** válasza:

#10 nevetni fogsz, de én már találkoztam olyan lakással ahol leszerelték az összes világítás kapcsolót és dug aljzatot eladás előtt.

Konkrétan a csupasz vezeték végek lógtak ki a szerelvény dobozokból az egész lakásban :D

Amúgy én se értem mi a szitu...

A beltéri és a kültéri egységet bármikor át lehet költöztetni másik házba, persze megfelelő szakemberrel aki a gáztalanítást megoldja.

Bár még mindig nem értem, hogy most a meglévő klímát akarod leszerelni, vagy jövőre akarsz felszereltetni egyet amit az után akarsz magaddal vinni.

Fogalmazhatnál érthetőbben is.

2017. nov. 11. 21:08
 15/15 anonim ***** válasza:

Manapság szinte bármely eladó lakás egyetlen négyzetmétere többet ér, mint az a néhány pitiáner szir-szar, amiket le akarsz szerelni.

Amúgy a vevő helyében simán beperelnélek mindenféle vagyoni és nem vagyoni kártérítésre, ha az általam megtekintett állapotú és kifizetett lakásból a kiköltözésedkor kilopkodod az akkor már az ÉN TULAJDONOMAT képező lakástartozékokat!!!

Sőt! Mivel az általam klímásként megvásárolt lakásomból az általad ellopott klíma már "jelentős értékre" elkövetett lopásnak számít, ezért a rendőrséget sem hagynám ki!

Hihetetlen pitiáner "emberek" vannak.

Megveszi egy gyanútlan és jó szándékú vevő és mikor beköltözik, a klíma helyett csak egy nagy lyuk van a falon?!!

2017. nov. 12. 03:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!