A konnektor tönkreteheti a mobiltöltőt?
Figyelt kérdés
Két ugyanolyan telefontöltőm ment tönkre kb.2-3 hónap alatt. Tescoban vásárolt 4-es hosszabbítóba szoktam bedugni a töltőt, és általában egész éjjel így hagyom. A töltő, mind a kettőnél így jártam, egyszer csak ilyen furcsa hangot adott a konnektorba való bedugásnál. Mi lehet a hiba?2017. nov. 7. 17:55
1/7 anonim válasza:
A töltők megadták magukat,és nem a konnektor miatt .
Feltöltés után ki kell húzni a töltőt .
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindkettőtöknek! Nem fogom akkor feltöltés után rajtahagyni.
2017. nov. 7. 18:08
4/7 anonim válasza:
Vackot veszel..
Az én töltőm már fél éve bevan dugva. Van hogy egy egész hétvégét fent van a teló töltő. Semmi baja.
Ilyenektől nem mehet szét.
5/7 anonim válasza:
Nem a Tuskóban szoktam ilyeneket venni.
-Nálam is be van dugva a töltő már egy éve, mondjuk Én a gyárit vettem meg.
6/7 A kérdező kommentje:
GSM boltba vettem a töltőt, a hosszabbítót vettem a tescoba. Most másmilyen töltőt adtak, amik tönkrementek, azoknak az adaptere pehelykönnyű volt, a kábele meg vékony, meg lassabban töltött. Amit most kaptam helyette, az masszívabb, meg a kábele is vastagabb, meg gyorsabban is tölt, annak ellenére, hogy mindegyik töltő 2 amperes.
2017. nov. 8. 05:27
7/7 anonim válasza:
Az a baj, hogy a vackot bárhol rád sózhatják.. Ha kicsit magabiztosabban mész oda, kérdezel 1-2öt, máris a jobbat kapod..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!