Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mennyiért lehetne eladni...

Mennyiért lehetne eladni ezeket? (lent)

Figyelt kérdés

El szeretném adni ezeket a dolgokat,de nem akarok irreális árat kérni. Ti mennyit adnátok ezekért?

1. kb. 120 éves Singer varrógép (üzemképes)

[link]

[link]

2.sarokgarnitúra (ággyá alakítható,ágyneműtartós)

[link]

3.sarokgarnitúra (ágyneműtartós)

[link]

2010. máj. 30. 17:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Úh hát a varrógép elég antik úgyhogy akárki nem fogja sztem megvenni.itt valahol 80ezerért árulja valaki de sztem nem adnak érte annyit.A bútorok meg..az utolsó gondolom régebbi de az előtte levő sem túl csinos nem merek árat írni rájuk.
2010. máj. 30. 17:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Vaterán nézz utána.
2010. máj. 30. 17:40
 3/5 anonim ***** válasza:

A varrógépet antikvitás üzeletekben nézd meg, szerintem egy kisebb vagyonért árulják (legalábbis a BAlatonparton). Itthon nem hiszem, hogy jó áron el tudnád adni (az antikos jó lenyomja az árát, hogy többszörös haszna maradjon), de talán, ha felraknád az e-bayre, akadna rá licitáló. Ne felejts el minimál árat kikötni, nehogy elkótyavetyéld!

A két sarokülőgarnitúrára nincs ötletem. Igazából ezek újonnnan sem drágák, nem valószínű, hogy használtan kapkodni fognak érte.

2010. máj. 30. 17:56
 4/5 anonim ***** válasza:

A varrógép kb 50 ezer,de hírdesd inkább 70-80 körül.

A sarokgarnitúrák kb 30-40 ezer.

2010. máj. 30. 18:32
 5/5 anonim ***** válasza:

Nézd csak! Valaki pont sarokülögarnitúrát keres:

http://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__lakberendezes__892295-..

Sok sikert!

2010. máj. 31. 05:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!