A gázóránk megállt, hogy miért halvány gőzöm sincs. Be jelentés után egy szerelő le cserélte. Azt mondta, hogy majd Győrben a szakértő, jelenlétünkben fogja megállapítani a hiba okát. Kinek volt már ilyen ügye?
Kérdés mennyi idő telt el az alatt,amig a mérő nem mért .
Vannak szolgáltatók,akik átlagot számolnak,és ezt akarják a fogyasztóval meg fizettetni,ami a mérő nem mért .Nagyon kényes ügy ez .Isten óvjon mindenkit ilyentől.
Keressetek rá a szolgáltató üzlet szabályzatára .
Ott többet tudtok meg .
A szerelők kb. 30ezer Ft fejpénzt kapnak.
Ezért időnként maguk szokták bemágnesezni a gázórát. Hiába van plombált zsákban, ha rátesz egy erős mágnest, mire beér velük a telephelyre, bőven átmágneseződik.
A szakértő meg majd megállapítja, hogy te csináltad.
Ezt nézzed meg!
#6 te ritka hülye vagy.
nekem volt már ilyen ügyem, külső behatás nyomait láttak rajta, ezért még a felszerelt állapotban lefényképezték és jegyzőkönyvet írtak.
nem kötelező ott lenni mikor szétszedik, de ha akarsz elmehetsz.
én nem mentem mert tudtam hogy nincs vele semmi, soha nem volt piszkálva.
amúgy meg ez a hivatalos eljárás, ilyen esetekben számolni kell azzal hogy piszkálva lett a mérő, azért állt meg.
azért viszik bevizsgálásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!