COMPUTHERM Q7 RF. Ikont jelzi, a kazán nem megy, mitől?
Ha picit ügyes vagy,meg tudod csinálni,ha nem-egy ügyes haverod,vagy tv szerelő kicseréli a kondit!
Ez gyári hibája,hogy alulméretezett.
Itt a videó-én tavaly csináltam ez alapján
Esetleg elem?
Nekem amúgy egy szakember azt mondta, hogy rádiós termosztátokból csak a drágák (50 ezer) a megbízhatóak.
Első vagyok...
Nem Mika6-ost vezérelsz vele véletlenül?
Értem.
...csak az enyém egy Mikát hajtott,először,mielőtt a kondit kicseréltem,ha ilyet csinált
kézzel lenyomkodtam a szobai hőmérséklet alá,megvártam,mék kiold a relé,utána az utolsó(set) gomb megnyomásával indított.
Volt,hogy utána napokig jó volt,volt,hogy csak a következő programotott bekapcsig...
Azután a Mika szerelő mondta,hogy ez tipushiba(alul van tervezve/méretezve az a bizonyos kondi)
Ő ajánlotta a videót is.
Én itt Szegeden csak szögletest kaptam ilyen értékkel,beraktam-azóta(kb egy éve)jó!
Igen.
Az enyém még a régebbi típus. Valamint használatban van (kb.11éve) egy vezetékes Q7 is is. Valóban anno felhívták rá a figyelmem,hogy nem mindegy,milyen elemeket használok bele.
Alkaline-t mondtak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!