Miért nem kapcsol be a konvektor? Szikra van.
1 hónapja nézte át a szerelő, minden rendben volt, most, mikor szükség lenne rá, nem kapcsol be.
Kezdő konvektoros vagyok... Lehet hogy az én hibám.
Ha leveszed a burkolatot,és nézőkénél kiveszed a csillám lemezt,hosszú szálú gufával is be lehet gyújtani
Lehet hogy a szikra nem oda húz,ahol a gázi s jön .
Elsőre nagyon sokáig kell próbálkozni, mire a csőből végre tiszta gáz jön.
Ha jön a gáz, és nem ég az őrláng, akkor mellette érezni egy kicsit a gázszagot.
Biztos, hogy jól csinálod? A legtöbbnél nyomva kell tartani a gombot, ezt pl. csinálod?
Megnyomtam a "láng" gombot, vártam vagy 8-10 mp-et, igazából nem hallottam, hogy jönne a gáz, utána megnyomtam többször a "szikra" gombot, de nem történt semmi. Túl sokáig nem akartam várni a szikráztatásig, nehogy robbanás legyen a vége.
Hogy néz ki az a csillámlemez?
Kitartónak kell lenni a szikráztatással. :)
Van, hogy egy percig is nyomva kell tartani a gombot, mire a szikra be tudja gyújtani.
A konvektor nem robbanhat fel, ha lehetséges lenne, akkor betiltanák. Egy buhanás azért még belefér...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!