Ha egy ablakra raknak fóliát (valami tükör hatásút hogy ne lássanak be) az rontani fog a fényáteresztő képességen is?
Figyelt kérdés
2017. okt. 20. 15:26
1/9 anonim válasza:
Szerintem kicsit igen, de annyit talán megér.
2/9 anonim válasza:
Azért azt ne felejtsd el, hogy ez csak nappal működik!
Sötétben, lámpafénynél ugyanúgy belátnak.
A tükörfóliának leginkább az a lényege, hogy ne melegedjen be nyáron a lakás.
3/9 A kérdező kommentje:
tipikus olyan régebbi házunk van aminek az egyik fala az utcán áll a járda mellett közvetlenül, és baromira zavar hogy állandóan bámészkodnak a járókelők:( hiába függöny, az is csak félmegoldás. ajánlották ezt a lehetőséget, de egyrészt a költségének sem néztem még utána meg úgy a témával kapcsolatban semminek egyáltalán, meg aztán ha még sötétít is, lehet nem lenne ideális mert amúgy sem túl nagy ablak van rajta
2017. okt. 20. 16:23
5/9 anonim válasza:
Szerintem a roló nem jó, mert akkor aztán semmi fény nem megy be nappal se. Inkább sűrűbb szövésű függönyt választanék nappalra, meg blackout függönyt, amin keresztül akkor sem látnak be este, ha felkapcsoljátok a villanyt.
6/9 anonim válasza:
2-es vagyok
Tehetsz tükörfóliát nappalra, de este, amikor először meggyújtod a villanyt, ne felejtsd el lehúzni a rolót, mert este mindenképp sötét van, tehát oly mindegy.
7/9 anonim válasza:
Nekem jobban tetszene ilyesmi, nem a tükrös változat:
Szerintem ez még elég jól átengedi a fényt, mégse látnak be. Ezt kombinálnám a blackouttal éjjelre. Az szerintem könnyebben kezelhető, tisztítható, mint a redőny. Eleve szerelni se kell. Abból a szempontból meg, hogy mennyire lehet belátni, ugyanolyan jó.
8/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, mindenképp csak nappalra keresek megoldást mert éjszakára van redőnyöm. talán még mindig az a tükrös változat lenne legideálisabb így
2017. okt. 20. 17:37
9/9 anonim válasza:
Azért vigyázz a tükröződő változattal,mert az is be fog majd nézni, aki eddig nem akart. A tükör miatt..(Jó, hogy nem fog belátni, de lehet hogy téged az is zavarni fog, hogy látod a kukkolását belülről, esetleg még a frizuráját is megigazítja..DDD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!