Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Martello kapszulás gépbe hol...

Martello kapszulás gépbe hol lehet kapszulát venni? Esetleg kompatibilis már kávékapszulával is?

Figyelt kérdés
Akkora a kapszula mint egy tejszin.köszi a segitséget

2017. okt. 14. 15:20
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Ez az Aldi saját márkája, így csak az aldis kapszulák jók bele.

Nem kompatibilis semmi mással, de ez azért nem is baj, mert van választék is, és olcsóbb is, mint a többi.

Az Aldi egyébként sem drága, a kávégépe pedig ár-érték arányban vert a többit.

Kb 700 ft körül van egy doboz kapszula, 10 db van benne.

Akcióknál érdemes betárazni.

Legalább 6 féle mindig van fixen, de lehet, hogy több, és ezeken kívül szoktak lenni limitált kiadások is, ezek kicsit drágábbak.

Tavaly pl városnevek voltak a fantázianevek, Paris, London, meg talán Milano, 1000 ft körül volt egy doboz, de nem volt más íze, mint a többi kapszulának. Azért megvettem, mert jól nézett ki... :)

De hát erre mennek rá, erről szól az egész.

2017. okt. 14. 17:20
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszodat :) nemrég vettem ezt a kávéfőzőt de akitől vettem azt mondta több helyen is lehet kapszulát venni bele.. aldi tőlünk vagy 30 km re van.. de ha arra járunk akkor betárazok belőle.igazábol nagyon finom kávét csinál szóval nembántam meg hogy megvettem.csak jó lenne ha kapnék hozzá valahol a közeébe kapszulát
2017. okt. 16. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!