Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Repedés tányéron: javítható?

Repedés tányéron: javítható?

Figyelt kérdés
Mosogatógépből kiszedéskor véletlenül hozzáütöttem valamihez, és az egyik mélytányér elrepedt. A szélétől lefelé irányban egy kb. 5 cm-es repedés van rajta, törni nem törött. Lehet így még használni, érdemes ragasztgatni? 1-2x ettem azóta belőle, a mosogatógép forró vizét is kibírta, de félek, hogy egyszer csak eltörik és a benne lévő étel kifolyik belőle.
2017. szept. 28. 14:14
 1/3 anonim ***** válasza:

Pedig egyszer-csak szét fog esni! Már Murphy is megmondta: "Amit Ember összerakott, az előbb-utóbb szétesik"

Valószínű, hőre nem fog széttörni, csak mechanikus behatásra.

2017. szept. 28. 15:34
 2/3 anonim ***** válasza:
56%
Most szépen megfogod a repedt tányért és kidobod a kukába, mert balesetveszélyes. Talán fél éve sincs, hogy egyik kedvenc porcelánbögrémnek (kb. 100 forint volt az ára) letört a füle, sajnáltam kidobni és megragasztottam pillanatragasztóval. Pár hónap múlva törölgetés közben a ragasztás engedett és ismét letört és olyan mély vágást ejtett a kezemen, hogy kis híján össze kellett varrni. Szóval hidd el, nem ér ennyit. Ráadásul valaki a forró levessel könnyen le is forrázhatja magát, ha olyankor esik szét, mert előbb-utóbb szét fog esni. A kérdés csak az, hogy mikor.
2017. szept. 28. 16:37
 3/3 anonim ***** válasza:
62%
2-nek igaza van, balesetveszélyes (forrázás, vágás) , dobd ki!
2017. szept. 28. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!