Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Miért folyik a fajanszon a pisi?

Miért folyik a fajanszon a pisi?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Én fiú vagyok, és mindig ülve pisilek (nem, nem vagyok homi, egyszerűen így higiénikus). Na most kb. 60 alkalomból egyszer azt veszem észre, hogy noha falloszom vége belelóg a wc kagylóba, mégis valahogy a peremnél elvezetődik sárga vizeletem, és mire észbekapok, már beborítja a fürdőt az egész nedv. A barátnőm meg sipánkozik az extra takarítás miatt. Szerintetek ez mért van, hogy elfolyik, amikor egyenest a wcbe csurgatok?

30F

2017. szept. 22. 03:19
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mosd fel magad után, akkor barátnőd nem siránkozik majd.
2017. szept. 22. 06:23
 2/8 anonim ***** válasza:
Hajszálrepedés lehet a WC kagylón, vagy kifröccsen és nem veszed észre
2017. szept. 22. 07:33
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

1. Az ülve pisilés nem homi szokás. Mióta saját házam van, otthon én is ülve pisilek. Tovább marad tiszta.

2. Ha mellémegy

2017. szept. 22. 08:42
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Bakker, elküldtem... na, folyt.

2. Ha mellémegy (tudom, senkivel sem fordul elő), akkor azt illik feltakarítani. A feleségem nem az anyám, nem az ápolóm és nem a cselédem, hogy utánam takarítson. Én sem vagyok háziállat, aki csak úgy otthagyja a piszkát.

3. Mégsem falloszod van, csak p.csöd, és kipisilsz vele a perem és az ülőke között. :)

2017. szept. 22. 08:45
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem álló farokkal kell ülve pisálni, mert akkor kimegy a deszka alatt :-)
2017. szept. 22. 14:40
 6/8 anonim ***** válasza:
Lol.
2017. szept. 23. 09:35
 7/8 anonim ***** válasza:

"Úgy bánok a barátnőmmel, ahogy akarok. Ezért az én barátnöm."

Húha, nem is tudtam, hogy még mindig vannak ilyen buta nők, akik ennyire nem tisztelik még saját magukat sem, és elviselik az ilyen suttyókat.

2017. szept. 23. 16:12
 8/8 anonim válasza:
Ja persze. Mert az már fáradság ha meg fogod azt a kibebasszott felmosót, és felmosod vele a kibebasszott húgyodat. Persze úgy bánsz a barátnőddel ahogy akarsz, hát az xd b#szod.
2017. szept. 24. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!