Miért folyik a fajanszon a pisi?
Sziasztok! Én fiú vagyok, és mindig ülve pisilek (nem, nem vagyok homi, egyszerűen így higiénikus). Na most kb. 60 alkalomból egyszer azt veszem észre, hogy noha falloszom vége belelóg a wc kagylóba, mégis valahogy a peremnél elvezetődik sárga vizeletem, és mire észbekapok, már beborítja a fürdőt az egész nedv. A barátnőm meg sipánkozik az extra takarítás miatt. Szerintetek ez mért van, hogy elfolyik, amikor egyenest a wcbe csurgatok?
30F
1. Az ülve pisilés nem homi szokás. Mióta saját házam van, otthon én is ülve pisilek. Tovább marad tiszta.
2. Ha mellémegy
Bakker, elküldtem... na, folyt.
2. Ha mellémegy (tudom, senkivel sem fordul elő), akkor azt illik feltakarítani. A feleségem nem az anyám, nem az ápolóm és nem a cselédem, hogy utánam takarítson. Én sem vagyok háziállat, aki csak úgy otthagyja a piszkát.
3. Mégsem falloszod van, csak p.csöd, és kipisilsz vele a perem és az ülőke között. :)
"Úgy bánok a barátnőmmel, ahogy akarok. Ezért az én barátnöm."
Húha, nem is tudtam, hogy még mindig vannak ilyen buta nők, akik ennyire nem tisztelik még saját magukat sem, és elviselik az ilyen suttyókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!