Kérhetek tanácsot attól, aki szakember vagy akinek van ilyen fagyasztója? Valóban megéri energiatakarékos fagyasztót venni? Csökkenti az áramszámlát? Melyiket tudnátok ajánlani?
Első Válaszoló! Köszi a választ!
Igazából én úgy főzök, hogy több adagot egyszerre és utána lefagyasztom, amikor nem tudok vagy nincs időm főzni, akkor előveszem a fagyóból és felengedés után lehet fogyasztani.
Második Válaszoló! Köszi a választ!
Azért gondoltam másikat venni, mert ez hamar lejegesedik az ajtó felső részénél, és olyat gondoltam vásárolni, ami önleolvasztós. A konyhában olyan hűtőszekrény van, aminek az alsó része három fiókos fagyasztó egyben.
Lehet, hogy igazad van nem éri meg kidobni azt, ami most van.
Mindenképp magyar terméket szeretnék venni, mert nem kell a külföldi áru, legalább is nekem nem kell.
Electrolux EUF2704AOW Fagyasztószekrény.
218 kWh/év ------> ennyi a fogyasztása évente, ez soknak számít?
Bocs, de már nem vagyok képben az energiafogyasztási számolásban. :) Köszi, ha megmondod. hogy ez sok vagy nem sok.
Nekem az jött ki, hogy 8138 ft/év.
Csak ennyi lenne az éves fogyasztása ennek a fagyasztószekrénynek?
Van még villanybojler, ami szintén sokat fogyaszt.
Akkor miért fizetek havi 6000 ft-ot. Nem értem.
Ha megveszem 120 000 ft-ért akkor tényleg nem éri meg megvenni. Mikor térül meg az ára? Sok időbe telik.
Bocs, ha nem jól írtam valamit.
Harmadik válaszoló! Köszi szépen!
Úgy látom tényleg nem éri meg vásárolni másikat.
Az 270 literes...és kicsit tööb,mint 200 kwh az tényleg nem sok.
A bojler annyit 2 hónap alatt megeszik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!