Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ha van sima riasztónk, az...

Ha van sima riasztónk, az elég a betörők ellen?

Figyelt kérdés

A kutyánk meghalt, nem szeretnénk most újat.

Riasztónk van, nem tudom hogy az elég e, vagy a kivonulós szolgálat jobb lenne?

2017. szept. 19. 08:43
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Én a sima riasztókban nem hiszek, kb. senki nem figyel fel rá.

Inkább csak idegeskednek a szomszédok, ahelyett hogy kinéznének. Meg ha ki is néznek, és látják hogy mi van, inkább visszahúzódnak a kis csigaházukba.

Sajnos ezt tapasztaltam. Kétszer is.

Egyszer csak bóklásztak az udvarunkban igen gyanús elemek. A szomszéd látta, de nem szólt egy szót sem.

Máskor be is törtek hozzánk, a kihívott rendőrök vettek fel jegyzőkönyvet a szomszédoktól. Egy volt aki látta az esetet, de a rendőröknek nem nyilatkozott. Csak nekem mondta el napokkal később hogy ő a konyhája ablakából látta hogy két rosszarcú járkált a házunk körül és izgatottan viselkedtek.

Szóval ennyit a szomszédokról!

Inkább vettem egy GSM riasztót, ami sms üzenetet küld ha riasztás van.

5 perc alatt hazaérek és én teszek is valamit, nem csak bámulok bárgyún.

2017. szept. 19. 08:59
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekünk is volt sima riasztó simán betörtek, pedig három órán át virított. A szomszéd még fel volt háborodva, hogy ő 12 órázik és nem tud aludni.

Ennyit ért.

Már biztonsági szolgálattal vagyunk szerződésben.

2017. szept. 19. 10:03
 3/4 anonim ***** válasza:
Biztonsági szolgálatot szerződtess. Ezen kívül jó tipp, ha beszerelsz egy automata megszakítót, ami éjjel időnként fel-le kapcsolja a lámpát valamelyik szobában.
2017. szept. 19. 10:53
 4/4 anonim ***** válasza:

A riasztó nem riaszt.

Csak szirénázik.

És ha senki nem reagál rá, csak útálni fognak titeket is (mint mi egy hülye szomszédot)

2017. szept. 19. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!