Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mennyit fogyasztanak a tűzhelyek?

Mennyit fogyasztanak a tűzhelyek?

Figyelt kérdés

Sorrendben hogy oszlanának meg?

Gáz(itt a vezetékes, PB palackos, PB tartályos is érdekelne)

Villany(vasmagos, kerámiás, indukciós kerámiás)

2017. szept. 8. 19:44
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

A fogyasztás az az, hogy az adott teljesítményű lapot mennyi ideig használod. Ezt nem mondja meg neked senki. De sztem inkább arra vagy kíváncsi, melyik a gazdaságosabb.

A legjobb hatásfokkal az indukciós rendelkezik, aztán a gáz, és a kerámialapos(elektromos).

A gáz és gáz között kalória különbség van, ezért egyes gázokhoz a tűzhelyeknél fúvókát cserélnek, hogy tartsák az adott teljesítményt, és a megfelelő gáz-levegő arányt a megfelelő égéshez.

Ha esetleg arra lennél kíváncsi, hogy egy-egy liter víz felforralása mennyibe is kerül ezeknél, a pontosabb összehasonlítás végett, azt a neten megtalálod ha rákeresel.

2017. szept. 8. 19:52
 2/3 A kérdező kommentje:

Igen a gazdaságosságra voltam kíváncsi. Szerintem a sorrend így nézne ki.

1. Indukciós

2. Vezetékes gáz

3. kerámialapos tűzhely

4. PB palackos

5. PB tartályos

6. vasmagos

2017. szept. 8. 20:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Első helyen indukciós az utolsón valóban a platni van ez tény! A többi jó kérdés,de szerintem én is úgy tippelném a sorrendet ahogy te
2017. szept. 8. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!