Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mivel lehetne a legegyszerűbbe...

Mivel lehetne a legegyszerűbben felvinni egy mosógépet a 4. emeletre?

Figyelt kérdés

Hali!

Van egy mosógép, aminek se doboza, se csomagolása, azaz semmiféle fogási pont nincs rajta sajnos, mert úgy maradt rám.

Ezáltal ki milyen módszerrel vinné fel a 4.re a mosógépet, hogy biztonságosan fel tudjuk hozni?

Nagy Gorenje mosógép, szerintem 60 kg tuti van :)

Köszi!

2017. szept. 4. 18:11
1 2
 11/13 anonim válasza:

Ha középre teszel egy kötelet amit magatokra köttök, a stabilitás szerintem megmarad, csak felül fogni kell:

https://www.youtube.com/watch?v=iy3SrpYqM2M

2017. szept. 6. 17:07
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Egyedül költöztem minden alkalommal, és pont ezért beszereztem egy molnárkocsit. Arra rákötöztem mosógépet-mosogatógépet, kandallót, bútort és úgy döcögtem egyesével felfele a lépcsőkön.

Igaz, én nagydarab férfi vagyok. 50kg-os lányként inkább megkérnék valakiket...

(A teljes igazsághoz hozzátartozik, hogy egy vitrines szekrény pozdorjává zúzódott a lépcső alján, mire leért...)

2017. szept. 6. 21:30
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2017. szept. 8. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!