Budapesten a Tömő utcában és környékén meddig "biztonságos" az utcán tartózkodni?
Tudom, a 682. hasonló kérdés, de a mostani helyzet nagyon érdekelne, ugyanis 2 hét múlva a Tömő utcában lakom. Azt is tudom, hogy jóformán soha nem biztonságos a környék, ezért is használtam idézőjelet.
Ha az óráim miatt mondjuk heti 1-2 alkalommal este 8-kor kell eljutnom a Klinikák metrómegállótól Tömő utcai koleszba (pl. télen, amikor már sötét van javában), nagy eséllyel belémkötnek az utcán? Gázspray-vel felszerelkezem, de az kevés, ha mondjuk egy 10 fős "munkától megfáradt csapat" megtámad. :D
Sajnos itt fogok lakni minimum egy évig (már ha megérem :D ), szóval az, hogy költözzek máshova és hasonlók, nem épp kielégítő válaszok.
Köszönöm a válaszokat előre is! :)
#1 vagyok, pár utcányira nőttem fel, ott játszottam, gyakorlatilag mindenkivel kezelnem kell akitől másnak esetleg tartania...
Am meg ha látják, hogy helyi vagy, akkor nem bántanak (általában) a helyieket még meg is védik a magukfajtától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!